• image01
  • image02
  • image03
  • image04
Et Lys I Mørke

Skab dit eget mentale åndehul

Vi tror grundlæggende på de positive effekter af mindfulness, herunder meditation og andre meditative former. Vores erfaring er dog, at det er svært for de fleste at holde fast i at gennemføre sådanne øvelser i en travl hverdag. Man glemmer det, og kommer kun tilbage til det, når man deltager på diverse seancer om emnet.
Derfor har vi skabt et nyt koncept beregnet for arbejdspladser som sammen med organisationsmedlemmerne tager ansvar for trivsel på arbejdspladsen alvorligt.
PÅ en række workshops vil du få en masse værktøjer og redskaber, så du fremover kan anvende forskellige teknikker, der kan give dig balance i en hektisk hverdag.

Vi oplever også en stor interesse fra personer, som helt privat, gerne vil arbejde med sig selv,så der både er plads til at arbejde meget, og samtidig kombinere arbejdet med familielivets interesser.

Derfor udbyder vi meget snart et weekend forløb, hvor vi vil arbejde med en styrkelse af din mentale ro og derved dit personlige fundament.
Tanker styrer vores liv, men de lever deres eget liv. Derfor vil vores fokus være, at arbejde med en opmærksomhed på dine tanker,for tanker kan både være ukrudt og blomster. Du er gartneren, og det glæder vi os til sammen med dig at uddanne dig til.
Rikke og Poul

Workhappy

Velkommen til Link2People

Velkommen på Link2Peoples hjemmeside.

Vi har glædet os til lanceringen af vores nye hjemmeside, og vi håber, at du finder alt, hvad du har brug for. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har et spørgsmål eller en forespørgsel!

Vi ser frem til at høre fra dig.

De bedste hilsner
Link2People